Може и да е едва август, но сме убедени, че

...
Може и да е едва август, но сме убедени, че
Коментари Харесай

С 4000 регистрации на час: OnlyFans има своя нов наследник, след като спря голотиите

Може и да е едвам август, само че сме уверени, че една от софтуерните вести на годината е решението на OnlyFans да забрани порнографското наличие в платформата си. 

Новината пристигна безусловно в едни от най-силните месеци за OnlyFans и във време, в което доста хора се преориентираха точно към платформата, с цел да намерят източник за непряк приход. 

Виж още: Край или ново начало? Забраняват порнографското наличие в OnlyFans

Но не минаха и даже няколко дни и към този момент се появи правоприемник на OnlyFans подобен, какъвто го познаваха. Става въпрос за Fansly.

Сайтът разгласи, че за първите дни след оповестяването на решението на OnlyFans, ползата към тях е скочил доста. Fansly оповестиха, че регистрациите към тях са се увиличи с 4000 на брой за час. 

Виж още: Тежката за Кание Уест 2021 година продължава! Рапърът си сменя името 

В профила си в Twitter Fansly оповестиха, че работят съществено, с цел да се подсигурят механически за огромния интерес. Междувременно имат и основан екип, който верифицира основателите на наличие в платформата. 

Виж още: Новата фолк звезда отсече: " Сложете си силикон, в случай че ви прави щастливи "  

Иначе Fansly работи по същия метод, по който и OnlyFans - в обществената мрежа има създадели на наличие и потребитеил, които си заплащат, с цел да получават наличие. Но Fansly не е нещо напълно ново, уеб сайтът е от дълго време онлайн. " Честно казано бихме желали новините за OnlyFans да не са правилни, доста основатели на наличие ще изгубят приходите си поради това. Ние бихме желали да растем не тъй като основателите нямат различен избор, а тъй като нашият уебсайт е по-сигурен, с по-добър съпорт и с повече опция ", разяснява неотдавна притежателят на Fansly. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР