Може Джоу Трибиани от Приятели да е заклет ерген, но

...
Може Джоу Трибиани от Приятели да е заклет ерген, но
Коментари Харесай

Причината Мат Лебланк да е тъжен напоследък

Може Джоу Трибиани от " Приятели " да е върл ерген, само че в действителния живот Мат Лебланк в действителност няма никакъв проблем да отдаде сърцето си единствено на една жена, с която да построи постоянна, здрава и щастлива връзка.

Защо цензурираха " Приятели " в Китай

Ново спорно решение

От 2016 година звездата от сериала " Приятели " се радва на прелестни взаимоотношения с британката Аврора Мълига н, която среща на снимачната площадка на Top Gear. Предаване продуцирано точно от нея.

По време на шестгодишната си връзката те избягваха да се повяват пред медиите и да приказват за персоналния си живот. Според информация на The Sun обаче двамата са прекратили взаимоотношенията с и преди броени дни и Мат Лебланк не приема по никакъв начин добре раздялата.
 Снимка 563664

" Мат одобри новината изключително тежко, както всеки би постъпил. Въпреки, че имаха много огромна разлика във възрастта, те бяха в действителност страхотна двойка. Но когато той разгласи, че напуща Top Gear и се зае с друга работа, им беше мъчно. Той живее главно в Лос Анджелис и пътуваше доста, до момента в който Аврора работеше във Англия ", цитират собствен източник от изданието.

Вероятно дистанцията е повода, довела до раздялата им. За момента няма коментар нито от Мат Лебланк, нито от Аврора Мълиган по отношение на информацията, че двамата към този момент не са дружно. Не чакаме обаче и да има, тъй като както към този момент споменахме, те заобикалят да приказват пред медии за персоналния си живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР