Може да я погледнете и да си помислите, че е

...
Може да я погледнете и да си помислите, че е
Коментари Харесай

Троловете ме мислят за тъп, защото отидох на Острова на любовта, но имам мозък и красота… хората, които казват, че трябва да умра, завиждат

Може да я погледнете и да си помислите, че е просто красива жена в бикини, само че в действителност има доста повече за Оливия Хокинс, в сравнение с наподобява на пръв взор.

Звездата от деветия сериал „ Островът на любовта “ освен има първокласна тапия с отличие, само че тя е и актриса, откакто преди този момент се появи в „ Няма време за умиране “.

Но това не е всичко – тази 28-годишна жена от Брайтън неотдавна показва уменията си за обществено говорене – откакто изнесе тирада в Оксфордския университет, във втората спор за всички дами.

Лив натрупа зашеметяващите 323 000 почитатели в Instagram, а основателят на наличието разкри пред Fabulous какъв брой е значимо инфлуенсърите да вършат освен това от просто екстаз за избелването на зъбите и новите си обувки онлайн.

Лив разкри всичко за „ момента на горделивост “, когато тя приказва за жертвата на дамите по време на речта си в Оксфордския съюз.

Тя разказа диалога в Оксфорд като „ безспорен час “ и един, с цел да „ отметне “ сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР