Може да ви звучи странно, но дори нещо да се

...
Може да ви звучи странно, но дори нещо да се
Коментари Харесай

Нострадамус е предсказал: Наистина ли Хари има шанс да бъде крал?

Може да ви звучи необичайно, само че даже нещо да се случи с принц Уилям и той си отиде преди татко си - крал Чарлз, принц Хари няма да е първият, който ще попаднe в листата за трона.

Въпреки, че Хари се отдръпна от своите кралски задължения, отговорът на въпроса дали може да бъде крал един ден в действителност е „ да “. Но би трябвало да се случат много неприятни, крайни събития, с цел да стане факт това.
 
                             

Към момента херцогът на Съсекс е на пето място на опашката за трона – наследяването му е „ привилегия “ по рождение, която не може да бъде анулирана без особено изговаряне от страна на Народното събрание, написа Cosmopolitan.

В случай, че гибелта на принц Уилям настъпи преди тази на крал Чарлз, принц Хари към момента няма да бъде избор номер 1 за крал. Тази чест ще се падне на най-големия наследник на принц Уилям – принц Джордж.

В случай, че той не е в положение да извърши задължението да стане монарх, тронът следва да бъде ангажиран от идващото по възраст дете в фамилията на принц Уилям и принцеса Кейт – принцеса Шарлот. Ако и тя не успее, принц Луи също стои на опашката пред своя чичо.

Към момента след Хари в реда за заместничество е синът му принц Арчи, следван от принцеса Лилибет.

В последна сметка - да, принц Хари може един ден да стане крал, само че това ще бъде предшествано от съществени трагични събития.

Друг, малко по-позитивен вид, е принц Уилям да абдикира, което надали ще се случи, а в това време Джордж да не е навършил 18 години.
 
                             

На процедура тогава принц Хари или различен старши член на кралското семейство ще бъде свикан да работи като регент, до момента в който пристигна моментът принц Джордж да заеме трона.

Преди време в мрежата бе публикувано предсказване на Нострадамус, което, съгласно тълкуватели, значи, че Чарлз ще бъде сменен от човек, неочакван за мнозина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР