Може да ви звучи невероятно, но емблематичната красавица Цеци Красимирова

...
Може да ви звучи невероятно, но емблематичната красавица Цеци Красимирова
Коментари Харесай

Цеци Красимирова изритана от милионера Струмейтис, живее сама като куче

Може да ви звучи необикновено, само че емблематичната хубавица Цеци Красимирова прекарва дните си в цялостна самотност. За първи път в живота си тя остана без мъж и се забавлява единствено с домашните си любимци като типична остаряла мома. Брюнетката се е заточила в къща отвън София с 3 котки за компания.

Синеокият секссимвол изживява огромен провал в личен проект поради развода си с милионера Майкъл Струмейтс. Според злите езици богаташът я е зарязал изведнъж, по тази причина манекенката не подвигна никакъв звук към развода си и на процедура се разведе скрито.

Според слуховете Майкъл си е намерил по-млада жена и мигновено бил шута на брачната половинка си, която е към този момент на 44 година, които от ден на ден си личат. Това я сринало душевен и обрекло на самотност.

Към момента Цеци е като старите моми, които началник Петров описваше във „ Вип Брадър ” преди време. Или както Бойко Борисов цветисто разясняваше персоналния си живот – самичък като куче.

Дъщерята на Цеци е към този момент много огромна и от дълго време живее сама. Джудит все по-рядко се сещала за майка си и това в допълнение депресирало Красимирова, която имаше доста любовници, само че по този начин и не сви трайно фамилно гнездо. Може обаче да направи нов опит със остарялата си тръпка Гонзо, който в този момент като началник на БФС ще има потребност от представителна половинка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР