Може да ви се завие свят, когато един черен като

...
Може да ви се завие свят, когато един черен като
Коментари Харесай

Вижте Land Rover Defender V-8 от 2023 г

Може да ви се завие свят, когато един черен като Санторини Land Rover Defender 110 V8 изръмжи на пътя ви.

" Това е Defender? "

Този актуален Defender би изглеждал неразпознаваем за старите почитатели на Land Rover. С изключение на няколко външни стилистични детайла, като заоблените DRL светлини, стековете на задните светлини и общата форма на тостера, новият Defender не наподобява на остарелия, оня намусен британски фермер с колела. Какво да кажем тогава за тази подвързана с кожа част от историята на Defender? Въпросът не е неоправдателен, а по-скоро любопитен.

През 2023 година икономическата полза от продажбата на главните SUV коли не се оправдава; фрапиращите селскостопански камиони към този момент не носят облага (само Mahindra Roxor предлага в действителност безскрупулни коли за селскостопанските производители).

 width=

Истинските пари се намират на пазара на първокласни SUV модели от най-голям клас, което слага пред Land Rover висока задача. За да отговорят на упованията, които се разпореждат на всеки автомобил с емблемата Defender, те ще би трябвало да преработят своята здрава, издръжлива и способна икона с задоволително гений за офроуд, с цел да запазят престижа си, само че с комфорта и лукса, които актуалните купувачи биха очаквали от емблемата Land Rover.

Това е висока задача, изключително в Америка, където през годините са виждали малко Defender; упованията ни за платформата са подбудени от някаква мъглява англофилия. Освен това Defender, които най-сетне се появиха в Щатите, по този начин и не се постановиха в публичното схващане, защото бяха толкоз малцина. Все отново това е въжето, по което би трябвало да върви новият Defender: да излъчва и удостоверява упованията на притежателя на Defender за здрави благоприятни условия, като в същото време предлага задоволително разкош и осъществяване, с цел да оправдае великодушната цена от 111 300 $ на тестовия автомобил.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР