Може да ви прозвучи странно, но преди да започнете да

...
Може да ви прозвучи странно, но преди да започнете да
Коментари Харесай

Цвете в косите, слънце в очите

Може да ви прозвучи необичайно, само че преди да започнете да четете този текст ви апелирам да пандизите очи и да помечтаете. За какво ли? Как защо? За това, за което евентуално мислите откогато температурите станаха над 25 градуса. Лято е. Темата единствено по себе си е ясна - вашата морска почивка. Представихте си го, нали? Нека се опитам да отгатна какво видяхте - кристално чиста вода, с цвят на допустимо най-синьото синьо, тънък златен пясък, ветровит морски бриз и вие с красива рокля или просто с изтънчен шал вързан на кръста и може би с... цвете в косите.

Последното ви предлагам да си осигурите и тук в действителността, когато още веднъж отворите очи и се озовете вкъщи или в офиса. То може да бъде естествено или изкуствено. Когато е живо, бързо вехне, само че пък до момента в който го носите разнася подобен прелестен и упоителен мирис. Но, несъмнено, по-практично е текстилното. Може елементарно да го намерите в магазините за аксесоари или даже да си го изработите сами от филц в цветове, каквито пожелаете. Добре е да имате няколко такива, с цел да ги съчетавате елементарно с другите тоалети, които обличате. А в случай че желаете мирис постоянно може да поставите върху него няколко капки от обичания си парфюм. Цветето може да има доста приложения - аксесоар за коса, брошка, украшение, само че постоянно носи чувство за женственост, автентичност, тайнственост и жанр. Подходящо е и за плажа, и за офиса, и за вечерното празненство. Изобщо повсеместен войник! Включете го наложително в женското си снарежение за омайване и няма да сбъркате.

Ето и къса директива за приложимост:

Аксесор за коса - морският бриз развява косите ви, които са непокорни и бухнали, сякаш самата вода е вляла в тях свободата си. Те отхвърлят да са пригладени и послушни и носят дързостта на лятото в себе си. Невъзможно ви е да ги укротите в прическата, която желаете. Оставете ги, дано бъдат свободни! Просто втъкнете в тях цвете. То ще добави прелестно вашия нов жанр и ще внесе в него доста романтика, независимост, тайнственост, непринуденост и женственост. Независимо дали ви следва да се впуснете във вечерното празненство на морския бряг или в някой клуб или пък отивате на плаж - цветето в косите е вашето прелестно допълнение. Но в случай че за жалост не сте във почивка и нямате проблем с бухналите коси, още веднъж може да сложите цвете в косата си. И тогава сякаш всичко става някак по-екзотично, по-свободно. Нищо, че отивате на работа, за какво да не внесете дребна лятна задявка в офиса. Защо да не помечтаете за идната отмора или пък да запазите загатна от миналата такава. Цветето в косите е и подобаващ аксесоар за нощните занимания. Вписва се и в спортно-елегантния жанр и в изискания подобен. Ще сте изкушаваща, женствена и запаметяваща се.

Може да го прикачите върху фиба или шнола, с която да приберете косата си или да го сложите върху диадема. Може да бъде зашито и върху текстилен ластик. Изобщо върху всевъзможни аксесоари за коса, които по принцип ползвате.

Бижу - пришийте цветето върху текстилен ластик в подобаващ цвят и то се трансформира в ефектно украшение. Може да го поставите на китката, като гривна или пък още по-оригинално е в случай че стои малко над лакътя - запаметяващо се, женствено и стилно. Ако го закрепите върху кожена или велурена шнур ще може да го употребявате като наниз. Вържете го на шията си, като сложите цветето малко настрана. То е извънредно уместно и за дребната черна рокля, и за тоалетът ви от панталон и потник или туника. Изобщо подхожда на всичко, тъй като е част от вашата женска същина. Ако залепите цветето върху елементарна халка ще имате гръмък пръстен. Брошка от цвете - класика в жанра. Поставена даже върху ревера на строгия настоятелен костюм внася доста прохлада и екзотика, без да нарушава положителния звук. Лек летен флирт и задявка със строгостта на бизнес етикета.

Върху обувките, чантата или шапката - може да го прикачите безусловно на всички места. Върху елементарните си, скучни текстилни обувки вид пантофка или еспадрили - трансформира ги мигновено в запаметяващ се щрих от облеклото ви. Върху плажната чанта или шапка, върху дънките или раницата. Изобщо, където вие решите че желаете да сложите цвят и дух на независимост и лято. Малка цветна изненада, която несъзнателно те кара да се усмихнеш и внася парченце тайнственост, щипка въодушевление и екзотика в другояче сивия делник.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР