Може да ви прозвучи доста странно, но жител на Нижегородска

...
Може да ви прозвучи доста странно, но жител на Нижегородска
Коментари Харесай

Мъж съди бившата си съпруга, приучила го на анален секс, а след това....

Може да ви прозвучи много необичайно, само че гражданин на Нижегородска област в Русия е почнал правосъдно дело за огромна сума против някогашната си жена заради това, че поради нея заобичал аналния секс.

Мъжът се жалвал и обяснил пред съда, че брачната половинка му го приучила към лечебната процедура на масаж на простатата, които се вършат през аналната област, а по-късно тя го напуснала и отказала да продължи сеансите като поради това той чувствал уязвимост и безпокойствие, оповестяват съветските издания.

Мъжът отбелязал, че няколко пъти е предложил на брачната половинка си пари с цел да продължи да му прави масажите на простатата, само че тя му отказала изрично. Впоследствие той похарчил средства за лекуването си, само че не се получил стремежи резултат. Според думите на мъжа, в този момент той непрекъснато усеща болки в региона на слабините.

Засега съдът не удовлетворява желае като от там декларират, че няма закононарушение или нарушаване на законодателството от страна на дамата. Недоволният мъж, обаче, е решен да продължи правосъдната си борба, тъй като съгласно думите му, е изразходвал огромна сума за лекуването си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР