Може да сте един от тези пътешественици, които възнамеряват най-сетне

...
Може да сте един от тези пътешественици, които възнамеряват най-сетне
Коментари Харесай

Обичаш да пътуваш? Вече можеш да посетиш Италия безплатно!

Може да сте един от тези пътешественици, които имат намерение най-накрая да наемат жилище в Италия от Airbnb и да си починат за две-три седмици, тъй като им се поставя. Сега обаче има опция самата платформа за наемане на частни домове по света да ви заплати, с цел да поживеете три месеца в Италия. И по-конкретно в дребното село Гротоле в региона Пулия. Офертата е годна за идното лято и е за четирима души. Тя е взаимен план с Wonder Grottole.

Мястото е малко планинско селце, надалеч от всевъзможен градски звук и планува утвърдените претенденти да се учат да приказват на италиански с локалните хора както и да бъдат обучавани да отглеждат плодове и зеленчуци, да вършат паста и зехтин и да вадят мед от кошерите. 

В момента селото има 300 поданици и над 600 празни домове. Опасността античното село да се трансформира в населявано единствено от духове ражда плана за неговото възкръсване посредством краткотрайното му населване с чужденци. Одобрените претенденти ще бъдат настанени в обичайната остаряла къща като ще бъдат и домакини на туристи, посещаващи мястото.

Желаещите да избягат за няколко месеца от градския звук и прахуляк и да поживеят на място с вкусна храна и гостоприемни хора могат да аплайват на Italian Sabbatical. Заявки се одобряват до 17 февруари.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР