Може да става дума за междуличностен инцидент. Преди да бъде

...
Може да става дума за междуличностен инцидент. Преди да бъде
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството на граничния полицай: Може да става дума за междуличностен инцидент

„ Може да става дума за междуличностен случай. Преди да бъде завършено следствието, каквото и да се приказва може да бъде нечиста сделка “, сподели престъпният психолог Тодор Тодоров по БТВ. Според него по границата има проблеми не от през вчерашния ден и през днешния ден.

„ Има доста съществени данни, че има и гранични служители на реда, които не са напълно лоялни и правилни на системата, тъй че в тази обстановка скърбя доста за сътрудника, само че не мисля, че преди да сме наясно какво тъкмо се е случило може да приказваме каквото и да било, тъй като може да се окаже нещо напълно друго “, добави той. 

Тодоров разяснява подготовката, която получават чиновниците на Министерство на вътрешните работи за деяние при такива обстановки. 

„ Самите преподаватели, които организират такава подготовка са хора, които знаят какво вършат. До огромна степен да си добре подготвен е въпрос на мотивация и персонален избор. Има и чиновници на тая система, които са чиновници, тъй като желаят да живеят по-спокойно и да взимат задатък и заплата в избраните дати “, сподели Тодоров. 
По думите му проблемите би трябвало да се вземат решение преди да стане случай. 

„ Ако в тази обстановка сътрудника е умрял, тъй като е зле снабден, или тъй като има недобро оръжие тези, които дават отговор за това нещо би трябвало да си понесат следствията “, счита Тодоров. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР