Може да се стигне и до онлайн обучение в училищата,

...
Може да се стигне и до онлайн обучение в училищата,
Коментари Харесай

Доц. Георги Йорданов: Внасяме два препарата срещу COVID

Може да се стигне и до онлайн образование в учебните заведения, ще е ясно след 2-3 дни, сподели зам.-министърът на опазването на здравето
България е договорила вноса на два препарата за лекуване на коронавирус, които са произвеждане на " Пфайзер " и " Мерк ". От единия са договорени 20 000 дози, от другия - 30 000. Когато са подготвени, те ще бъдат импортирани. Това е съобщил зам.-министърът на опазването на здравето доцент Георги Йорданов при излизане от студиото на " Здравей, България " по Нова тв, разгласи водещият Виктор Николаев.

При гостуването си в утринния блок доцент Йорданов, който е и началник на националния пандемичен комитет, разгласи, че при влизане в България от през днешния ден се изисква освен зелен документ, само че и 72-часов PCR. Тази мярка, възприета в 24 страни от Европейски Съюз, ще бъде приложена още през днешния ден, когато у нас кацат 1200 англичани, с цел да отидат на ски в Банско.

Зам.-министърът изясни, че с най-голямо внимание се наблюдават учебните заведения, където след 2-3 дни ще се види какво се случва след ваканцията. Възможно е да се мине още веднъж на онлайн образование.

В София към този момент са заети 60% от болничните кревати, като свободните кревати са сред 90 и 100.

По думите на Йорданов сега са заведени 32 каузи в резултат на издаване на подправени документи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР