Може да се случи, така че Конституционният съд да върне

...
Може да се случи, така че Конституционният съд да върне
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Страхът от Гешев роди тази жалка коалиция между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

„ Може да се случи, тъй че Конституционният съд да върне Иван Гешев. Когато правиш нещо безогледно, получаваш подобен резултат “ , съобщи Тошко Йорданов от „ ИТН “ /ИТН/.

По думите му като някогашни съдружни сътрудници на „ Продължаваме промяната “ /ПП/ имат опит да гласоподават „ тъпи закони и след това да пати Конституционния съд “ . Той добави, че просто толкоз са им опциите.

„ Страхът от Иван Гешев роди тази жалка коалиция сред ГЕРБ–СДС, „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ и Движение за права и свободи. Политиците в този парламент постоянно са желали да се бъркат в правосъдната система “ , акцентира Йорданов.

Припомняме ви, че е изпратен план на декларация с апел към Висшия правосъден съвет /ВСС/ да спре процедурата по желание на нов основен прокурор  до окончателното изговаряне на Конституционния съд /КС/, както и до окончателното приемане на предвижданите промени в Конституцията, са внесли в Народното събрание депутати от ГЕРБ-СДС, „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ и Движение за права и свободи.

Под  текста са се подписали  Бойко Борисов и Деница Сачева от ГЕРБ, Никола Минчев, Христо Иванов и Атанас Атанасов от ПП-ДБ, Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР