може да се раздели с нападателя до дни, твърди Bolavip.

...
може да се раздели с нападателя до дни, твърди Bolavip.
Коментари Харесай

ЦСКА има 2 сериозни оферти за голмайстора си, може да го продаде до дни?

може да се раздели с нападателя до дни, твърди " Bolavip ". Еквадорският национал има две съответни предложения и напълно скоро би трябвало да дефинира бъдещето си. Откъде са предложенията не се оповестява, само че преди към месец стана ясно, че е наблюдаван от скаути на тимове от Франция, Италия, Турция и Саудитска Арабия.
Според южноамериканското издание цената на Кайседо е 4 милиона евро. Дали обаче ще има трансфер ще зависи и от управлението на ЦСКА. Наскоро излезе информация, че притежателят на " алените " Гриша Ганчев е подготвен на разлъка с нападателя, в случай че обаче получи 2 милиона евро за правата му. На тази крачка предприемачът би се решил, с цел да докара пари в клубната каса, които да бъдат употребявани за заплати и за нови попълнения.
Както е известно, Кайседо не е незначителен футболист за столичния гранд. Той е техният голмайстор през сезона дотук, като се е разписал 9 пъти. Точно поради това концепцията за негова продажба евентуално няма да се хареса на почитателите, които предходната година по същото време изгубиха тогавашния си голмайстор Али Соу.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР