Може да се окаже, че това, че мъжът е сигнализирал,

...
Може да се окаже, че това, че мъжът е сигнализирал,
Коментари Харесай

Валентин Радев е притеснен, че съседите на държаните в плен деца не са се възмутили

Може да се окаже, че това, че мъжът е алармирал, че внуците му не вървят на учебно заведение, не е главната версия за убийството.

Това сподели министърът на вътрешните работи по отношение на убийството на Стефан Янев в столичния ж.к. „ Люлин “. Тялото на 87-годишния мъж беше намерено в сряда вечерта на общ балкон в блока, в който той живеел дружно с внучките си и родителите им. По натрупа е имало забележими следи от принуждение. За гибелта му са упрекнати щерка му Мария и брачният партньор ѝ Свилен.

„ По-скоро като жител съм леко обезпокоен, тъй като незабавно се трансферира това, че сигналът е даден, само че какво вършат службите и за какво Министерство на вътрешните работи не е реагирало. Това е вход, това е блок и има толкоз съседи. Ами къде сме ние жителите? Разбрах, че е ходил в малкия екран в предаване, където е разказал. Ами за какво не са се възмутили тези хора към него, да отидат те да пуснат сигнал в полицията? Не споделям, че не сме отговорни или че не е имало някой, който не си е приключил до дъно работата “, разяснява Радев.

„ След като се е случило това нещо, сигурно има виновни. Всички сме виновни за това, което се случва. 3 деца не вървят на учебно заведение и никой не го е забелязал. Просто съм сюрпризиран. Засега е обвинена неговата щерка, само че това не е единствената версия. Вече привикнах с полицията, че това, което на пръв взор се вижда, не всеки път е това “, сподели още Валентин Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР