Може да се обединят БСП и ДПС след изборите, прогнозира

...
Може да се обединят БСП и ДПС след изборите, прогнозира
Коментари Харесай

Осман Октай: Може да има управление БСП-ДПС и тогава да ударят Борисов и Пеевски

Може да се обединят Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи след изборите, предвижда Осман Октай в предаването " Политически НЕкоректно " и показа хипотезата си:
Още по тематиката
" Българска социалистическа партия печели с 1 пункт парламентарните избори и са първа мощ в новия парламент. Излиза Корнелия Нинова, откакто получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Радев, и споделя, че е подготвена на всеотдайност, тъй като от тази тежка рецесия може да се излезе с нашата отговорност, като съставим програмно ръководство с 10-ина точки. Канят Слави Трифонов и той отхвърля, като го смилат какъв брой е безконтролен. Канят " Демократична България ", която ще влезе в идващото национално заседание, те също отхвърлят. И споделя, че няма избор, би трябвало да предложения и Движение за права и свободи. Движението за права и свободи отива с подготвеност, само че споделя, че няма да взе участие, а ще поддържа спасяването на България. Тогава чакам да бъдат ударени Бойко Борисов и Делян Пеевски. И тогава Иван Гешев почиства облика на Движение за права и свободи и Ахмед Доган и споделят, че той нищо не е знаел, а представители на Движение за права и свободи ще стартират да приказват по какъв начин Доган не е знаел какво са правили Пеевски и Борисов зад тила му ".

По думите му хора като Пеевски, Доган и Борисов са политически и финансови медиатори на задкулисието, наречено " дълбоката страна ".

" Решението по кое време кой да бъде ударен го вземат хората, които градиха този модел още от Кръглата маса, с всички структури на силови, контролиращи, милиционерски. Те са остарели, само че имат синове, имат наследници и в никакъв случай не изпускат властта ", изясни Октай.

Липсата на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевси на Национална отчетно-изборна конференция, която се организира в събота, Октай изясни с обстоятелството, че Пеевски не е член на Движението. По думите му няма да има промени в управлението на Движение за права и свободи.

" Появата на Доган, значи, че той управлява партията. Без негова воля и без негова глоба нищо не се случва там ".

Октай разяснява обръщението на турския президент Реджеп Тайип Ердоган към партийния конгрес на Движение за права и свободи, в който се съдържаше и привет към " неговия другар " Бойко Борисов:

" Не можах да схвана Ердоган какво прикани гласоподавателите мюсюлмани в България - да гласоподават за ГЕРБ и Борисов или за Движение за права и свободи. Или пък Движение за права и свободи да поддържа по всевъзможен метод ръководството на Борисов. Може би беше обществена признателност на Ердоган към неговия другар или неговия подвластен Борисов, че го поддържа и блокира глобите на Европейски Съюз против Турция в напрежението сред Турция, Гърция и Кипър ".

Анализаторът уточни и различен прочит на това послание на Ердоган - като амнистия от негова страна към управлението на Движение за права и свободи във връзка с Доган и Пеевски, които са сложени от Турция в изолираност, само че при изискване, че те се прегърнат с Бойко Борисов.

Според Осман Октай България се трансформира в " доста значима логистика " за Москва, НАТО и Европейски Съюз:

" Не инцидентно лъсна неточната позиция на Бойко Борисов за обединяване на Балканите. Всичко това, което се случи със Северна Македония, е доста огромна драма. Споделям мнението, че трябваше да отворим вратата за нашите братя и по този метод интеграцията щеше да бъде доста ефикасна. Всичко това обслужва непознати ползи - съветски и сръбски ".

Той,точни, че задкулисието още веднъж е управлявало обстановката, тъй като обичат да работят и с Брюксел, с цел да му харчат парите, и със Съединени американски щати и НАТО, само че и с Москва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР