Може да се обединят БСП и ДПС след изборите, прогнозира

...
Може да се обединят БСП и ДПС след изборите, прогнозира
Коментари Харесай

Октай: Може да има управление БСП - ДПС и тогава да бъдат ударени Борисов и Пеевски

" Може да се обединят Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи след изборите ", предвижда пред БНР в предаването " Политически НЕкоректно " Осман Октай и показа хипотезата си:

" Българска социалистическа партия печели с 1 пункт парламентарните избори и са първа мощ в новия парламент. Излиза Корнелия Нинова, откакто получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Радев, и споделя, че е подготвена на всеотдайност, тъй като от тази тежка рецесия може да се излезе с нашата отговорност, като съставим програмно ръководство с 10-ина точки. Канят Слави Трифонов и той отхвърля, като го смилат какъв брой е безконтролен. Канят " Демократична България ", която ще влезе в идващото национално заседание, те също отхвърлят. И споделя, че няма избор, би трябвало да предложения и Движение за права и свободи. Движението за права и свободи отива с подготвеност, само че споделя, че няма да взе участие, а ще поддържа спасяването на България. Тогава чакам да бъдат ударени Бойко Борисов и Делян Пеевски. И тогава Иван Гешев почиства облика на Движение за права и свободи и Ахмед Доган и споделят, че той нищо не е знаел и представители на Движение за права и свободи ще стартират да приказват по какъв начин Доган не е знаел какво са правили Пеевски и Борисов зад тила му ".

По думите му хора като Пеевски, Доган и Борисов са политически и финансови медиатори на задкулисието, наречено " дълбоката страна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР