Може да се нуждаете от три дози ваксина срещу COVID-19,

...
Може да се нуждаете от три дози ваксина срещу COVID-19,
Коментари Харесай

За напълно ваксинирани ще се считат само хората с три дози

Може да се нуждаете от три дози ваксина против COVID-19, с цел да се считате за изцяло имунизирани, написа CNN, съобщи организация " Фокус ".

Отслабващият имунитет от имунизацията и възходящите инфекции, дължащи се на разновидността Делта, накараха богатите народи да преразгледат определението за „ изцяло имунизиран “ – което нормално значи две дози от лекарството против COVID-19. Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън призна това в понеделник, като сподели, че бустърите са жизненоважни за попречване на повторното въвеждане на пандемичните ограничавания. „ Много е ясно, че приемането на три инжекции – приемането на вашия бустер – ще стане значим факт и ще улесни живота ви по всевъзможни способи “, сподели той на конференция.

Други европейски народи се придвижват към наложително използване на бустърни дози. До 15 декември всеки на възраст над 65 години ще се нуждае от трета доза, с цел да удостовери своя пропуск за имунизация във Франция, президентът Еманюел Макрон предходната седмица. В Австрия статусът на цялостна имунизация изтича след девет месеца от втората доза, което на процедура постанова бустерните дози. В Израел, в случай че не сте получили втората си доза от имунизацията COVID-19 през последните шест месеца, в този момент имате потребност от трета доза, с цел да отговаряте на изискванията за зелен пропуск, който разрешава влизане във фитнес зали, и други места.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР