Може да се каже, че печените картофи могат да направят

...
Може да се каже, че печените картофи могат да направят
Коментари Харесай

Златното правило на Мери Бери да направи печените картофи „изключително хрупкави“ и вкусни

Може да се каже, че печените картофи могат да създадат или да нарушат печена вечеря. Няма нито един човек на неделната вечеря, който да реши да пропусне картофите, те са съществена храна.

Въпреки че зеленчуците може да се разбутват, никой няма да остави печени картофи в чиниите си и ще се присмива надолу незабавно след месото. Така че най-важната част от печеното би трябвало да е идеално хрупкаво и хрупкаво - защото никой не желае влажни картофи в печено.

Още по-лошо е, в случай че картофите излязат твърди като тухла и незадоволително сготвени, гледайки неделна вечеря с печено гостите да хапят незадоволително сготвени картофи не е ужасно преживяване нито за тях, нито за вас. Въпреки това, някогашният Great British Bake Off арбитър има съвършената горна част, с цел да придаде на вашите печени картофи „ спомагателна хрупкавост “.

Въпреки че не е нужно доста, с цел да се увеличи равнището на нишестените съществени артикули, в своята готварска книга „ Любов да сготвям “ Мери Бери показа, че нейният способ за пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР