Може да се каже, че Крис ДеСалво харесва круизните кораби

...
Може да се каже, че Крис ДеСалво харесва круизните кораби
Коментари Харесай

Живея на круизните кораби на Virgin! Запознайте се с пасажера, който се премести в открито море и вече има 43 пътувания

Може да се каже, че Крис ДеСалво харесва круизните кораби на Virgin Voyages. Много.

40-годишният мъж от Флорида предприе първото си пътешестване през септември предходната година на борда на кораба " Scarlet Lady " и към този момент има 43 пътувания с Virgin Voyages, като едно от тях е траяло 100 нощи. При всички положения той се е преместил в намерено море.

Г-н ДеСалво споделя пред MailOnline Travel: " Започнах като уикенд бягство от вкъщи ми в Саут Бийч за пет нощи, като потеглих в петък. Scarlet Lady беше планувана за Пуерто Плата [в Доминиканската република], само че непредвиден поврат във времето ни пренасочи към Коста Мая [в Мексико].

" Първото корабоплаване беше признание. Осъзнах, че с първокласен интернет и невероятна храна това може да бъде освен това от почивка.

Той изяснява: " Първите две седмици бяха планувани авансово, а по-късно просто продължих да ги удължавам, до момента в който бях на борда, като направих 23 пътувания.

" Точно бях на Resilient Lady от 6 август до 17 септември за шест следващи плавания, шест седмици. И имам планувани още седем седмици една след друга, които стартират в неделя. Това ще ме води от Атина до Сидни.

Г-н ДеСалво, който има дом покрай Сейнт Огъстин, е софтуерен разработчик, който управлява компания, наречена Pomegranate Apps, профилирана в основаването на приложения за iPhone.

В морето, изяснява той, е още по-продуктивен.

Той продължава: " Животът на тези кораби за мен е независимост да бъда работлив без ежедневните проблеми с пътуването или планирането. На море открих, че мога да се съсредоточа повече и в същото време да се отдам на голям брой занимателни действия на борда.

Работният живот на господин ДеСалво е подкрепят от " страхотния " Wi-Fi на Valiant Lady и Resilient Lady в Европа.

Той споделя: " И двете употребяват Starlink и връзката е изключителна. Scarlet Lady в Карибския басейн може да бъде предизвикателство, само че аз имам по-редовни места на сушата, където мога да употребявам Wi-Fi, като да вземем за пример в плажния клуб на Бимини ".

Разходите за живот на круизен транспортен съд не са евтини, като господин ДеСалво изяснява, че " това е сравнимо с живота в безценен град като Маями, когато излизаш всеки ден ".

В момента заплащам за тези пътувания от джоба си - споделя круизният екскурзиант.

Но той не съжалява.

Г-н ДеСалво продължава: " Опитът ми с Virgin Voyages оказа надълбоко трансформиращо влияние върху мен. От колебаещ се дали да влезе в нощния клуб се трансфорах в припрян гмуркач в басейна съвсем всяка Scarlet Night [парти на Virgin Voyages].

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР