Може да съм си загубил чувството за хумор, но е

...
Може да съм си загубил чувството за хумор, но е
Коментари Харесай

Слатински: Глупаво е изказването на ген. Мутафчийски

Може да съм си изгубил възприятието за комизъм, само че е безусловно неуместно изявлението на ген. Мутафчийски, че първите ваксинирали се са пингвини, които били скочили.
Не може за толкоз съществени неща да се приказва по толкоз лекомислен, напряко идиотски в тази ситуация метод. За имунизациите през днешния ден си е съвсем като за Българска социалистическа партия и Съюз на демократичните сили в миналото – разграничителните линии минават през фамилии, през роднинства, през другарства, през познанства, през душите на хората. Друг е въпросът, че аз не виждам друго решение на казуса с пандемията с изключение на имунизациите.

Всяка ваксина против смъртоносна болест е пораждала през последните век и половина безумни разногласия и мнозина са платили с живота си за това, че са заемали последна негативна позиция. Инатът в никакъв случай не е спирал напредъка, обаче е правил пробиването на пътя му доста по-трудно и на надалеч по-висока цена.

Но моето персонално мнение за имунизирането през днешния ден си е мое персонално мнение. То никого не ангажира и никого не принуждава да го споделя.
Ала виновните хора, в смисъл хората с отговорности, не могат да приказват за този тежък и комплициран проблем безконтролно и лековато, та даже и да се пробват да ни показват неведнъж потвърденото, че им липсва, възприятие за комизъм!

Николай Слатински, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР