Може да съм се квалифицирал като магистър по вино и

...
Може да съм се квалифицирал като магистър по вино и
Коментари Харесай

Търсите безопасна за AI работа? Опитайте да пишете за вино

Може да съм се квалифицирал като магистър по вино и да съм се занимавал професионално с вино от 1975 година, само че в никакъв случай не бих се нарекъл „ специалист “. Още преди 2016 година, когато Майкъл Гоув съобщи, че „ на хората в тази страна им е писнало от специалисти “, британците към този момент са подозрителни към експертизата.

Подозрението прекомерно елементарно се трансформира в възхитена насмешка, когато тази експертиза включва нещо като изкуство или вино, което не се схваща необятно или се възприема като елитарно. „ Фалшива ваза Ming заблуждава дилърите “ или „ Евтина кава, объркана с шампанско “ са заглавията, които обезпечено ще се харесат.

Сега има ново съвременно заглавие, което допуска, че машините ще могат да възпроизвеждат хората във всяко начинание (и постоянно обърквайки изчислителната статистика с това, което толкоз свободно се назовава неестествен интелект). Като оставим настрани опасността от ChatGPT и други за тези от нас, които си изкарват прехраната с писане, усещам се подбуден да защитя винените професиона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР