Може да посетиш не по-малко от 4 милиона сватби това

...
Може да посетиш не по-малко от 4 милиона сватби това
Коментари Харесай

6-те най-големи сватбени тенденции за лятото

Може да посетиш не по-малко от 4 милиона сватби това лято, само че имаме възприятието, че ще забележиш няколко повтарящи се детайла. Ето шест сватбени трендове, които ще поемат лятото и ще оставят трайно усещане. Дръж очите си отворени.
Зашити звездни елементи
Точно както този шедьовър (гала-1002 от Галя Лахав), звездите ще се прибавят към рокли, аксесоари (като воал) и още през цялото лято. Помисли: небесно-вдъхновени приложения, прически и даже ослепителен грим. Заблестете, хора
Кристални декори
Хубавата наклонността е публично превзела, което значи, че несъмнено ще видиш розов кварц, цитрин и първокласни скали в обилие, от сватбените токове до блестящите предложения.
Без повече #
Колкото и да ни харесваше да преследваме #OnceUponaThyre, #ForeverMoore, #ToHaveandToHolderfeld, ние сме подготвени да се преместим от пунктиращите хаштагове и всичко като цяло. Защо? Двойките са изморени от PDSM (публично показване в обществените медии) и се връщат към нещо, което назоваваме " живот сега ".
Даване чартърен на всички места
Коняри, младоженци, шаферки, родители на младоженците си купуват нещо, което в никакъв случай повече няма да носят, а вместо това към този момент е съвременно да се наемат облекла. Сайтове като The Black Tux и RenttheRunway вършат досадния процеспо-прост, като ви изпращат размери напряко до вашата врата. Булки, за жалост наклонността към момента не се е захванала за вас.
ЛИМОНОВ АРОМАТ И ЦВЕТЯ ОТ БЪЗ
Наистина ли си мислехте, че ще го извършите посредством този лист, без нотка от принц Хари и Меган Меркел? Лимон и бял цвят. Очаквайте аромата на всички места, от сватбената торта, до коктейлите.
Не изхвърляйте цветята
Ако сте потресени от мисълта да изпратите всички превъзходни цветя на гробището след празненството, тази наклонност е тъкмо такава. Фирми като " Дълготрайни рози " се наемат за тържестватаи ги преработват като нощни букети за нестопанска цел, с цел да ги разпределят на всеки, който би могъл по-късно да ги употребява (за лечебни заведения и рак центрове за лекуване, жертви на бездомност или домашно принуждение и др.). Сега си съвременен и се справяш по-добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР