"Може да получи всяка реалност, ако се настроиш на необходимата

...
"Може да получи всяка реалност, ако се настроиш на необходимата
Коментари Харесай

Пет начина да си върнем концетрацията по време на шофиране

"Може да получи всяка действителност, в случай че се настроиш на нужната периодичност. Това не е вяра, това е физика ". Това го е споделил Алберт Айнщайн.

Айнщайн, най-вероятно, сигурно е знаел по какъв начин да сътвори нужната реалнот. Но не е споделил каква е честотата, на която водачът би трябвало да се настрои, когато стартира да губи централизация на пътя.

Какво да вършим тогава в такава обстановка?

Веднага да отбележим, че препоръки не би трябвало да се дават на водачи, които по време на шофиране приказват по телефона, разменят си известия, ровят се в козметичката си, търсят паднала на пoда флашка с музика, а също усилват на "макс " музиката в колата.

За такава централизация тук изобщо да се приказва? Не, препоръките са адресирани единствено към естествените водачи, които в един миг схващат, че стартират да "изключват ".

Все отново има едно "но ". Ако вие стартирате да заспивате, то препоръките са безсилни.

Затова предприемете всичките възмжни ограничения, с цел да напуснете пътя и да поспите най-малко половин час - даже, в случай че до крайната ви точка остават единствено 100-200 километра.

Това е изцяло задоволително, с цел да дойдете на себе си. И никакви други начини няма да ви оказват помощ да се "пробудите " - това е многократбно доказвано.

Сега за изгубената концетрация. Такова нещо се случва - дълъг и монотонен път, еднообразен пейзаж, неуместно "на ляво-на дясно " на чистачките - ето, че всичко е минало на автопилот, от вас нищо не зависи и по този начин ще продължи и в бъдеще. Това обаче изобщо не е по този начин.
Въз основа на опита, при тези обстановки оказват помощ следните средства.

За да научите кои са тези средства, посетете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР