Може да не е толкова безопасно в тропически рай. Посолството

...
Може да не е толкова безопасно в тропически рай. Посолството
Коментари Харесай

САЩ издава предупреждение за пътуване до Бахамските острови заради скока на убийствата от Нова година: `Бъдете сдържани`

Може да не е толкоз безвредно в тропически парадайс.

Посолството на Съединени американски щати на Бахамските острови издаде предизвестие и препоръки за пътешестване в сряда, цитирайки 18-те убийства, осъществени на островната страна от 1 януари насам. 

„ Убийства са ставали когато и да е, в това число измежду бял ден по улиците “, се споделя в предизвестието. „ Насилието на бандата за възмездие е главният претекст за 2024 убийства. “

Изглед от въздуха на Насау, Бахамите. Държавният департамент предизвестява американците, пътуващи до островната страна, за скок в убийствата до момента тази година. (iStock)

Посолството предизвести американците, пътуващи до Бахамските острови, да „ демонстрират изключителна нерешителност “ в източната част на Ню Провидънс Айлънд и да се пази невисок профил.

Съединени американски щати чиновници също по този начин приканиха пътуващите до острова да не оказват физическа опозиция, когато бъдат ограбени, и да бъдат деликатни, когато пътуват през нощта.

Дър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР