Може да не е първият уебсайт, който принц Хари и

...
Може да не е първият уебсайт, който принц Хари и
Коментари Харесай

6 големи промени, които Хари и Меган направиха в новия уебсайт - почит към кралицата, кралски живот и редактиране на снимки

Може да не е първият уеб страница, който принц Хари и Меган Маркъл в миналото са стартирали - само че sussex.com може да се окаже най-противоречивият.

Тихо пуснат онлайн нощес, уеб сайтът заменя техните уеб сайтове Archewell и sussexroyal.com. Въпреки че доста почитатели похвалиха елегантния дизайн, той също повдигна вежди заради необятното потребление на техните кралски трофеи - херцог и херцогиня на Съсекс. Сайтът включва и кралския герб на Меган, нещо, което тя не е употребила обществено, откогато напусна ролята си на върховен кралски член. Основната причина за безпокойствие е, че двойката може да употребява страницата, въодушевена от кралското семейство, за търговски планове, откакто кралицата им забрани да употребяват термина „ кралски “, с цел да печелят пари.

Двойката започва своя уеб страница Sussex Royal като те оповестиха, че напущат Обединеното кралство и това беше бързо последвано от Archewell. В новия си уебсайт обаче те са изрязали доста от основните детайли, които се появиха в първите два уеб страницата.

И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР