Може да мизерстваме, но поне сме семейство. При Слави имах

...
Може да мизерстваме, но поне сме семейство. При Слави имах
Коментари Харесай

Живея като клошар без ток, без дрехи, но пак е по-добре, отколкото при Слави, обяви бившата му

„ Може да мизерстваме, само че най-малко сме семейство. При Слави имах пари, само че нямах нищо същинско. Сега съм по-щастлива ”, отсича Мартина

Мечтата на Мартина Огнянова се сбъдна, само че на висока цена. Тя е майка и брачна половинка – неща, които Слави Трифонов й отхвърляше да й даде, само че пък за сметка на това тъне в бедност. Някогашната основна балерина на „ Шоуто на Слави ” живее във Варна с мъжа си Коко Колев, поради който напусна Дългия, и с трите им деца в съвсем цялостна беднотия.

В някои дни фамилията даже няма какво да постави на масата. Дотам са я докарали, че от време на време им стопират тока поради неплатени сметки. Последно това се случило през декември, когато и петимата шели да замръзнат от мраз вкъщи. Мартина разпродава всички дарове от Слави, с цел да се устоя. След като продаде жилището, бижутата, обувките и роклите, мина чак на бельото. Много от бикините и чорапогащниците, които Дългия й е подарил, са велика марка, само че не ги е отваряла в никакъв случай. Затова в този момент ги е пуснала сред 50 и 100 лева броя. Много от приятелките на Мартина се чудели по какъв начин можа да напусне Слави поради бедняка Коко, само че тя не съжалявала и до през днешния ден. Шоуменът не желал деца, нито брак, а балерината, като съвсем всяка жена, жадувала да стане майка.

„ Може да мизерстваме, само че най-малко сме семейство. При Слави имах пари, само че нямах нищо същинско. Сега съм по-щастлива ”, отсича Мартина.

Източник: Crimesbg.com
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР