Може да изглежда, че съвместният живот е чудесен край на

...
Може да изглежда, че съвместният живот е чудесен край на
Коментари Харесай

6-те двойки зодии, които никога няма да имат общо бъдеще

Може да наподобява, че взаимният живот е превъзходен завършек на всяка връзка. Често си представяме сантиментална идилия, макар че действителността може брутално да унищожи тази визия. 

За да избегнете ненужни спорове, си коства да разчитате на астрологията по този въпрос. Тази зона ясно демонстрира кои зодии несъмнено не би трябвало да стават " съквартиранти ".

Кои двойки могат да чакат компликациите да живеят под един покрив? 

Зодиакални знаци, които не би трябвало да живеят дружно.

1. Овен и Телец

Тези два противоположни темперамента могат да чакат същински гърмеж вкъщи. Телецът е леговище на мира, до момента в който Овенът непрекъснато носи сила. Без да се съветва с сътрудник, Овенът ще предложения другари в жилището си и ще провежда фантастично празненство. Той даже няма да си намерения, че Телецът може да не е благополучен от това и... не обича изненадите. По отношение на връзката тези две зодии са същинско злополучие. По-добре е незабавно да се откажете от тази концепция. 

2. Водолей и Рак

Тези две персони са най-различни в метода си към финансовите въпроси. Кавгите за пари ще бъдат норма в дома им. Докато Ракът подробно влага спестяванията си за добра идея и възнамерява разноски, Водолеят ги харчи с лека ръка за наслаждение. В последна сметка на Рака ще му писне да носи цялата отговорност във връзката и да избавя Водолея от рецесия. Подобно напрежение може даже да докара до неизбежна разлъка. 

3. Дева и Риби
Наръчник на колегата: Как да съжителствате умерено дружно?
Съжителството сред двама души е огромна вървя в едни взаимоотношения. Това е обвързвано със шерване на времето ви, пространството ви и...
Прочети повече
Романтичните и мечтателни Риби постоянно живеят в света на своите мечти. Постоянният надзор и налагането на отговорности от Дева могат да ги затрупат с течение на времето. Девата обаче усеща, че всичко непрекъснато й е на главата и би трябвало да провежда взаимния им живот. Рибите скоро ще стартират да се задушават в такова планувано във всеки аспект пространство и Девата ще се откаже от ролята на техен „ страж “.

4. Овен и Рак

Горещият и динамичен Овен просто ще се отегчи от домашния Рак, който цени тишината и спокойствието най-вече от всичко.

Тези два знака просто не си пасват на енергийно равнище. Овенът непрестанно се движи напред и си слага най-високите цели в живота, а Ракът избира да живее по правилото „ птица в реката е по-добра от жерав в небето “.

5. Телец и Водолей
Чудите ли се за какво мъжът и дамата се карат за пари – ето отговора
Според статистиките, една от най-честите аргументи за разправии и разногласия в брака, са финансовите проблеми. Те не са свързани с възприятията...
Прочети повече
Телец и Водолей в никакъв случай няма да намерят общ език. Консервативният и ненапълно отегчителен Телец в никакъв случай няма да разбере прогресивното и смелото в концепциите на Водолея.

Телецът постоянно е за безконечни полезности и обичаен метод на живот, а Водолеят притегля всичко пробно, непокорно и смело.

6. Риби и Близнаци

Тактичните Риби са в положение да намерят метод към всеки човек, само че ще имат проблеми с Близнаците.

Непостоянството и двойствеността на природата на Близнаците е объркваща и недоверчива, тъй като в никакъв случай не знаеш какво да очакваш от тях. Рибите желаят доверие и духовна непосредственост, а Близнаците очевидно не са най-хубавият вид за това.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР