Може да изглежда, че Infiniti умира, но в момента се

...
Може да изглежда, че Infiniti умира, но в момента се
Коментари Харесай

Infiniti показа преработен QX80 и първите електрически автомобили

Може да наподобява, че Infiniti умира, само че сега се прави възобновяване с нови артикули и нов дизайн на магазините.

Infiniti даде на американските дилъри ранен взор върху проектите по време на среща, извършена в Бевърли Хилс, Калифорния, на която автомобилният производител показа актуализирания дизайн на QX80, новия QX65 и двойка електрически автомобили.

Позовавайки се на присъстващи дилъри, Automotive News заяви, че новият QX80 ще се появи идващото лято с цена над 100 000 USD и турбокомпресор V-6 с мощ 450 к.с. Цената на настоящия QX80 стартира от 74 395 USD, в това число такса от 1 695 USD за предназначение, и се задвижва от V-8 с 400 к.с.

За да оправдае нарасналата начална цена, както и да помогне за разграничаването на QX80 от новите версии на близнаците Nissan Armada и Patrol, които също са в развой на създаване, Infiniti ще добави повече наличие и технологии в своя триредов SUV, в това число интензивно въздушно окачване, 24-инчов екран за цифрово арматурно табло и информационно-развлекателен екран, както и най-новите системи за свързване и електронни системи за подкрепяне на лидера.

Съобщава се, че модифицираният QX80 ще бъде последван в средата на 2025 година от QX65 - двуредов SUV, който ще бъде купеобразна версия на средноразмерния QX60. Той ще последва пътя на QX55, който е купеподобна версия на компактния QX50.

След това Infiniti ще пусне на пазара двойка електрически коли, съгласно Automotive News. Първият се чака в края на 2026 година и ще запълни пространството на седана Q70 с помощта на пропорции и дизайн, сходни на Tesla Model S.

Вторият електромобил би трябвало да се появи в средата на 2027 година и ще бъде кросоувър. И двата електрическия автомобил бяха тийзнати от Infiniti през 2021 година и са планувани за произвеждане в завода на Nissan в Кантон, Мисисипи.

Източник: motorauthority
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР