Може да имаме политически различия, но не считам, че този

...
Може да имаме политически различия, но не считам, че този
Коментари Харесай

Костадинов не вярва, че Кирил Петков е разпоредил на службите да го докладват на украинските власти |

" Може да имаме политически разлики, само че не смятам, че този човек би могъл да ми подпише смъртната присъда, изпращайки погрешна, подправена и клеветническа информация за мен ", съобщи в коридорите на Народното събрание Костадин Костадинов.

С това си изявление той съобщи, че не счита, че Петков е разпоредил на службите да го рапортуват на украинските управляващи.

Преди дни Костадинов разгласи, че е бил арестуван в Украйна тъй като е бил водач на проруска партия. Костадинов твърди, че има и възбрана да влиза в страната за период от 10 години. До момента няма удостоверение от Украйна на тази информация. Вчера пред от посолството на Украйна у нас дадоха отговор, че не са осведомени за такава възбрана. 

Лидерът на " Възраждане " изиска службите и министър председателят да ревизират членовете на Министерски съвет за връзки с непознати страни.

В декларация, прочетена както в зала, по този начин и на брифинг в коридорите на Народно събрание, Костадинов изиска да се ревизират връзките на министрите с непознати посолства, както и визитите им в тях. Костадинов се усъмни, че на такива срещи може да е предадена сензитивна информация и държавни секрети. Той изиска да се ревизира дали чужди посолства са оказвали напън при назначения в службите, Министерски съвет и дали оказват въздействие върху българската политика. Лидерът на " Възраждане " изиска да се проверява дали има връзка на министрите с непознати фондации, корпорации и " Америка за България ". Останалите му две претенции са за инспекция на това дали службите са представяли свои следствия на непознати посолства и да се даде лист на всички депутати работили за непознати фондации.

Той дефинира ръководещите като " канадска секта ", която прави внушения, че " Възраждане " е опасност за националната сигурност. Костадинов обаче дефинира партията и себе си като " опасност за националните предатели ".

Днес той още веднъж съобщи, че наказания против Русия не би трябвало да се постановат, тъй като това щяло да навреди на българските жители.

Костадинов заяви за информация, с която разполага единствено той. По думите му украински управляващи са малтретирали българите в Украйна. Тази информация не е доказана и даже обявена от никого.

Той се усъмни, че помощите, които страната ни изпраща, не са филантропични. В същото време, държавното управление неведнъж е заявявало, че България не изпраща военна помощ.

Костадинов поддържа вчерашното изявление на съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов, който съобщи, че службите не са ефикасни. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР