Може да има опасност за живота и сигурността на Борислав

...
Може да има опасност за живота и сигурността на Борислав
Коментари Харесай

МВР: Животът на Колев с милионите за Хемус може да е в опасност

Може да има заплаха за живота и сигурността на Борислав Колев, упрекнат за пране на пари от автомагистрала " Хемус ". Това са коментирали от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи за Българска телеграфна агенция след изнесената от прокуратурата информация, че е оказван напън върху прокурори от страна на чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ".
Още по темата
Вътрешният министър Бойко Рашков оспори сходни изказвания.

" Не мога да си показва един чиновник на Министерство на вътрешните работи да принуждава за нещо прокурор ", разяснява Рашков.

На собствен ред от обвиняването оповестиха, че обмислят да желаят явяване на антимафиотите на детектор на лъжата.

Главният прокурор Иван Гешев пък на изключителна конференция разгласи, че се води война с прокуратурата, от която печелят единствено нарушителите.

Също по този начин ще бъдат сезирани европейските институции за опита проверяващите да се пазарят с обвиняването за по-лека мярка на арестувания като адресат на милионите за " Хемус " против негово свидетелстване.

С казаното от страна на прокуратурата през днешния ден се е стигнало до обявяване и на тактики от следствието по случая, разясниха още от Министерство на вътрешните работи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР