Може да говорим за форма на бездействие на институциите за

...
Може да говорим за форма на бездействие на институциите за
Коментари Харесай

Кристина Петкова, ДСБ: Има нужда от анализ, с който да се разберат причините за трагедията

" Може да приказваме за форма на безучастие на институциите за наводнението в Царево. Нужно е да се извърши първичната работа, по-късно би трябвало да се проучва доста обективно има ли неточности за предварителната защита – разчистване на дерета, други действия ". Това съобщи в ефира на NOVA Кристина Петкова, народен представител от ПП-ДБ и зам.-председател на ДСБ.

Според нея няма потребност от доброволци на място. Тя още веднъж посочи потребността от разбор, с които да се схванат аргументите за тази покруса.

" Не бих споделила, че има война сред институциите. За мен е въпрос на дългогодишна липса на връзка, сред лявото и дясното и търсене на най-хубавото за обществото. Това е начало на диалог, който дълго време не беше провеждан ", сподели Петкова.

Тя посочи какъв брой е нужно в рамките на стартирания спор би трябвало да бъдат чути всички отзиви, в това число и предлагането, че националният ни суверенитет се подсигурява от НАТО и че нямаме право за излизане от Алианса. Трябва да се чуят претекстовете зад тези оферти. От Демократична България разискват формата си за явяване на идните локални избори.

Относно концепцията за смяна на националния ни празник от 3 март на 24 май, тя съобщи, че дебатът в спор сред две дати, които носят и плюсове, и минуси в исторически проект, цели да измести фокуса от идни Конституционни промени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР