Може да е на повече от година, но награденият Galaxy

...
Може да е на повече от година, но награденият Galaxy
Коментари Харесай

Епичната сделка за Galaxy S23 Ultra кара Galaxy S24 да изглежда абсурдно скъп

Може да е на повече от година, само че награденият Galaxy S23 Ultra към момента е великолепен смарт телефон за владение. Това устройство разполага с бърз процесор Qualcomm, голям 6,8-инчов екран, цялостна с функционалности четирикамерна камера с нарастване и S Pen, който се пъхва добре в черупката му. При стартирането щеше да ви върне над £1240, само че с помощта на възрастта му това към този момент не е по този начин.

Всъщност нова договорка посредством Mobiles.co.uk (онлайн магазин, благосъстоятелност на Currys) предлага Galaxy S23 Ultra на цена, която кара последния Galaxy S24 Ultra да наподобява неуместно безценен.

В момента можете да поставите 2023 Galaxy S23 Ultra във вашата кошница за онлайн извършване на покупки единствено за £34,99 на месец при двугодишен контракт. Сделката включва 100 GB 5G данни дружно с неограничени диалози плюс текстови известия. Има предварителна такса от £49, само че цялата договорка за 24 месеца коства единствено £888,76. Това е с към £400 по-евтино от закупуването му в деня на пускане без минути, текстови известия или до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР