Може да е Коледа, но нищо не може да ни

...
Може да е Коледа, но нищо не може да ни
Коментари Харесай

Най-хубавите български плажове според Euronews за 2022 г.

Може да е Коледа, само че нищо не може да ни спре да мислим да лятната си почивка. При това не планираме нещо екзотично, а отмора по българското Черноморие. Защото дори Euronews избра пет български плажа като доста подобаващи за отмора през лято 2022. Ето кои са те.



Слънчев бряг

Според изданието, това е най-достъпната дестинация за празненство в България. Тя подсигурява на посетителите си освен 8-километрова плажна линия и лазурно море, само че и денонощен ваучър с някои от най-хубавите денс и техно диджеи на континента. За моментите, в които се уморим от танци, коктейли и занимания, близкият Несебър предлага опция за културна отмора.



Балчик

За хората, жадуващи успокоение по време на лятната си отпуска, Euronews оферират Балчик. Малкото градче на 31 км северно от Варна е " неоткрито " туристическо богатство, толкоз прелестно, че при започване на предишния век румънската кралица Мария си построява замък там. Ботаническата му градина е отлично място за разходка през горещите летни дни и разполага с над две хиляди типа растения.



Силистар

За феновете на къмпингуването, Силистар е в действителност райско място. Един от най-южните ни плажове може да не е просторен, само че пък разполага с самостоятелен място за обтягане на палатки, както и със страхотна природа в близост. Наблизо са и други красиви плажове като Липите, Бутамята, Велека.



Иракли

Не единствено 2.6 км плажна линия, само че и девствена природа с неповторими растителни типове, вписани в Червената книга на България, можем да забележим в подножието на нос Емине. Като един от най-старите и известни къмпинг места по нашето Черноморие, Иракли ни дава и гаранция, че постоянно можем да попаднем на приятна компания.



Златни пясъци

За хората, които пътуват фамилно с децата си, Euronews предлагат Златни пясъци. С всички улеснения на почивен комплекс, тук може да не насладим на слънце, море, плаж, само че и на проведени занимания като водни спортове, водни пързалки и атракционни паркове, пътувания с лодки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР