Може да бъде задействана процедура за импийчмънт на президента, но

...
Може да бъде задействана процедура за импийчмънт на президента, но
Коментари Харесай

Експерт: И да се открие процедура по импийчмънт на президента, тя няма да бъда завършена

„ Може да бъде задействана процедура за импийчмънт на президента, само че е невероятно да бъде доведена до край. Ако това се случи, ще отнеме толкоз доста време и сила от депутатите, че доста значими закони ще преминат на заден декор. Войната на референдуми, която се задава на хоризонта демонстрира, че колкото и да ни се желае, някои неща да се случат, битките за допитвания до народа ще оттласнат значими събития ”. Това съобщи проф. Росен Стоянов в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS.

„ Имаме потребност от политици, които имат вяра в нещата ”, добави по тематиката за импийчмънт на президента и политологът Христо Панчугов, който също бе в студиото.

„ Големият въпрос е какво следва откакто изборите минат. Как се прави болшинство в идващия парламент, кой има проект за развиване в идващия парламент ”. Така политологът Христо Панчугов повдигна тематиката за бъдещото ръководство.

Според проф. Росен Стоянов, който е експерт по политически връзки, локалните избори са задачата на партиите. „ Дотогава ще се появяват нови партии, с изключение на, че всичко е персонално и някои хора се опасяват за позицията си в партията или позицията си изобщо в обществото и своите съдбини, свързани с правораздаване или правдивост. В предизборна акция ще има нажежаване на ситуацията ”, сподели Стоянов.

И двамата акцентираха казуса с доверието към политиците. „ Политическите партии нямат доверие между тях ”, сподели Панчугов. „ По-страшното е, че и техните гласоподаватели нямат доверие. Българското общество има потребност от истории за триумф ”, сподели Панчугов.

Никой не оспорва, че господин Радев е боен и той схваща по-добре от нас някои неща, само че той е натовски военачалник и би трябвало да знае какви са уговорките на страната ни към страните, изключително когато покрай нас се води война, добави Росен Стоянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР