Може би защото беше първият, Виктор Стоянов си остава най-любимият

...
Може би защото беше първият, Виктор Стоянов си остава най-любимият
Коментари Харесай

Виктор Стоянов се завръща в 4-ти сезон на „Ергенът“?

Може би тъй като беше първият, Виктор Стоянов си остава най-любимият “ Ерген “ на феновете. Мъжкарското му лъчение, положителното образование, галантността и цялостното му държание във формата му завоюваха стотици фенове, които в този момент желаят да го видят още веднъж в ролята на най-желания ерген на България.

„ Не ме връщайте…

апелирам ви! “ Този зов насочи Виктор към десетки почитатели на паметното риалити предаване, които обществено желаеха здравенякът с чаровна усмивка и емблематична имитация „ какъв брой благо “ да се завърне в предаването за новия, четвърти сезон. За него към този момент тече интензивен кастинг, откакто шоуто записва за трета година голям интерес, а протичащото се с ергена и участничките е обичана тематика за навсякъде разискване.

Интересното е, че реакцията на Виктор идва като коментар под видео в обществените мрежи, оповестено от водещия на „ Ергенът “ Наум Шопов след края на последния сезон, когато Алек заряза по неособено мъжки метод финалистките Маги и Надежда. Това се случи не очи в очи, а с авансово снимано видео под давление на майката на ерген номер 3 Ксения, която отряза русокосите изкушения и повлия на сина си за крайното решение.

„ Дали това не беше телевизионният еквивалент на това да се разделиш с някого с текстово известие?! Определено не го чакахме, изключително при започване на сезона, когато идвахме насам. Кажете ми вашето мнение “, предизвиква Наум своите почитатели в инстаграм, огромна част от които се втурват да оплюват постъпката на Алек, а друга зове за завръщане на Виктор, който от втория опит да успее да си откри подобаващата младоженка в предаването, написа „ България през днешния ден “.

„ Гениална концепция! Приятен е за гледане, не целуваше всяка, супер беше, а и майка му беше свястна “, гласят мненията. Както Hotnews.bg към този момент писа, самият ерген номер едно Виктор разгласява видео поради „ засилен интерес по отношение на мнението му за „ Ергенът “, на което се появява героят на Тодор Колев от паметния филм „ Опасен сексапил “ Ястребовски. Посланието на Виктор е недвусмислено – в лентата се споделя за ерген, който омайва лековерни дами с оферти за брак, а по-късно ги ограбва с „ рисков сексапил “. Ловък и остроумен, измамникът непрестанно сменя имената си, като даже съумява да заблуди и родната милиция с мнимата си гибел.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР