Може би всеки от нас носи по малко магия в

...
Може би всеки от нас носи по малко магия в
Коментари Харесай

Кои са вашите МАГИЧЕСКИ умения и с какви сили сте надарени спрямо зодията

Може би всеки от нас носи по малко магия в себе си. Истина или не нищо не ви пречи да опитате да развихрите магическите си умения, откакто разберете какви са те съгласно вашата зодия. Заложбите ви се дефинират не съгласно самата зодия, а съгласно детайла, на който е подчинена тя. Именно по тази причина ще разгледаме обособените детайли, техните зодии и магическите сили, които ви дава всеки един от тях.

Огън – Овен, Лъв, Стрелец

Те са пламенни, водачи, амбициозни хора, които реализират всичко, което си наумят. Опасно е да си играете с тях, тъй като ще ви победят по вашите лични правила. Личности, които не са за подценяване.

Вие сте надарени с лечителски качества. Всички детайли имат тези качества, само че те са най-силно изразени при този детайл. Може да се информирате или да започнете да практикувате рейки или други сходни техники, с цел да развиете уменията си. Освен това, вие можете да филтриране от отрицателна сила и неприятни трептения. Може да пречистите както себе си, по този начин и другите хора. Струва си да проучите своите умения и да опитате да ги практикувате, тъй като са доста значими и с тях може да помагате на хората.
Датата на раждане разкрива магическата ви мощ
Няма такова нещо като случайност. Всичко се случва за. Що се отнася до алхимията, окултизма и нумерологията, датата ви на раждане не...

Земя – Телец, Дева, Козирог

Те малко по-студени, най-малко на пръв взор. Трудно се доближава до сърцето им. Ако обаче се постараете, ще ги видите в цялостния им искра. Обичат животните и се схващат отлично с тях. Те са земните хора, за които се счита, че са свързани с природата по специфичен метод.

Силата, която те имат, е обвързвана с кристалите. Ако се възползват от свойствата на обособените кристали, те могат да работят с цялостна мощ за тях. Ето за какво се предлага да медитират и манифестират желанията си с подобаващите кристали за задачата. Както знаем има най-различни. Всяка зодия би трябвало да избере кристалите, които счита за най-хубави за себе си и да ги употребява за положително и по предопределение.

Въздух – Близнаци, Везни, Водолей

Те са леко вятърничеви, мечтатели, които знаят по какъв начин да намерят естетика в себе си. Свободолюбиви и самостоятелни.
4-те зодии, които имат оракулски сънища
Някои зодии сънуват извънредно живи и цветни сънища, които по-късно си дават сметка, че се сбъдват под една или друга форма. Ето кои...

Тяхната магическа дарба е телепатията. Могат да си споделят с хората без думи и дейности единствено посредством силата на мозъка. Може би с малко процедура ще развиете и усвоите това умеене, а след това ще се изненадате от резултата.

Освен това те могат да поддържат връзка с духове. Те могат да се възползват от тяхната помощ и предизвестия, до момента в който вървят по пътя на живота си.

Вода – Рак, Скорпион, Риби

Това са най-емоционалните и чувствителни зодии, грижовни, благи, положителни. Те желаят и дават обич. Често водата е нестабилна и бурна, само че и може да реализира успокоение и постянство, които ѝ носят триумф.

Тези зодии имат гадателски умения. Могат да виждат в бъдещето, да го предсказват и да гадаят по друг метод. Гадаят и с вода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР