Може би винаги сте се чудили дали родените през зимата

...
Може би винаги сте се чудили дали родените през зимата
Коментари Харесай

Какво говори вашият месец за сексуалния ви живот? Кой какво харесва в секса

Може би постоянно сте се чудили дали родените през зимата са по-извратени. Ето какво споделя астроложката Сузи Райт, с цел да ни разкрие истината за това какво приказва нашата рождена дата за половия ни живот.

Януари
Това са едни от най-разкрепостените знаци. Няма да ви се има вяра, само че те са доста диви в леглото и си пасват отлично с родените през ноември.

Февруари
Те са приключенци. Много са буйни, само че с цел да грабнете вниманието им би трябвало да сте невероятни. Разсеяни са и виждат обстановката от горната страна, по тази причина може да бъде мъчно да се влюбят прочувствено.

Март
Те обичат да прекарват време в леглото. Обичат секса и постоянно се радват на колегата си в креватните милувки, които ги водят в нови небеса на нематериалност.

Април
Те са доста самостоятелни, само че когато имат връзка се раздават напълно. Сексът с тях е парещ и доста буен, тъй като Марс е тяхната планета властник.

Май
Родените през май желаят сексът да бъде комфортен и сетивен. Харесват любовните милувки на сатенени чаршафи и приятна конюнктура.

Юни
Те биха пробвали всяка поза, която съществува под небето, тъй като са доста любопитни. Ако желаете мръсни приказки, това е точният човек.

Юли
Родените през юли обичат да се обвързват прочувствено. Искат да се усещат в свои води с човек, който познават. Понякога са егоисти в леглото.

Август
Те са или огромни егоисти, или доста великодушни. Искат да се уверят, че сътрудникът им получава всичко. Не им харесва да ги командват и са доста чувствителни на забележки.

Септември
Родените през септември са буйни, само че постоянно държат страстите си под надзор. Когато става дума за секс, да знаете, че ще би трябвало да се постараете, с цел да ги предразположите.

Октомври
Те са сантиментални. Ще се съобразят с вашите предпочитание и ще опитат да създадат секса паметен.

Ноември
Много буйни, те желаят да имат колегата си, както и да бъдат притежавани. Биха пробвали всичко, единствено с цел да могат да се похвалят.

Декември
Те са изобретателни. Харесват ролевите игри и с тях е доста прелестно, само че ще е мъчно да се свържете на по-дълбоко равнище.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР