Може би ви се е случвало - някой от вашите

...
Може би ви се е случвало - някой от вашите
Коментари Харесай

7 типа досадници, които ще срещнете във Facebook

Може би ви се е случвало - някой от вашите другари във Фейсбук ви лази дотам по нервите ви, че стартирате да го избягвате даже онлайн. Причината е елементарна - даже в обществената мрежа на Зукърбърг съществуват неписани правила, пишат от обекти.бг.

Именно заради тази причина в идващите редове ще ви представим седем вида досадни консуматори във Фейсбук, които нервират всички. По-добре не се дръжте като тях.

1. Потребител, който поства неща, които биха били забавни единствено на майка му. Да, колкото и да ви е неприятно, никого не го вълнува в какъв брой часа сте станали от сън или какъв брой вода сте изпили.

2. Човек, който постоянно разгласява сякаш значими, само че мъгляви послания. Например: " Бях на косъм от реализирането на фантазията си, само че вселената ми сподели " не " ".

3. Приятел, който поства на стената ви супер персонални неща, вместо да ви ги написа на известие, и по този начин ги прави притежание на всички.

4. Човек, който разгласява голям брой идентични фотоси. Смятаме, че това напряко би трябвало да бъде наказуемо.

5. Потребител, който непрекъснато се хвали. Става дума за постове, които са с подчертана цел да провокират злоба (снимки на самолетни билети за далечни дестинации, скъпи движимости или пък такива, парадиращи с любовна връзка).

6. Потребители, които се хвалят скрито. Това е малко по-деликатното, само че въпреки всичко дразнещо пъчене от рода на " Някой знае ли къде мога да купя калъф за новия ми суперски iPhone X? Цената няма значение. "

7. Човек, който непрекъснато разгласява " вдъхновяващи " цитати. Имаме вест за вас - няма да вдъхновите никого с следващия пост от топа на " Бъди себе си, всички други са заети ". Но пък ще досадите на мнозина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР