Може би ви се е случвало да се запитате защо

...
Може би ви се е случвало да се запитате защо
Коментари Харесай

Контрол на достъп за асансьори

Може би ви се е случвало да се запитате за какво хора, които не живеят или работят в дадена постройка, имат достъп до асансьора. Обществена загадка е, че за потребление на оборудването са заплаща такса, а има гости, които злоупотребяват и се возят непрекъснато на него. В този ред на мисли, е целесъобразно да разгледате предложенията ни за .

Как се реализира надзор на достъпа за асансьор?

Най-доброто решение, е да се възползвате от устройствата с чип, с чиято помощ ще регламентирате кой може да се качва на асансьора в обекта. Практиката е, да се раздават чипове единствено на пребиваващите в постройката, които могат да решат, дали да вземат със себе си външен човек или да откажат достъпа му. Много жилищни и офис здания към този момент избраха това решение.

Инвестицията в сходен вид система ще бъде възвърната с времето, тъй като ще започнете да плащате по-ниски сметки за асансьор и в това време ще ограничите използването му от непоканени гости. Още по-хубавото е, че днешните технологии, каквито има на нашите страници, не могат да бъдат манипулирани с магнити или други подръчни средства.

Защо да изберете чип за асансьор от нас?

Ние предоставяме най-модерните устройства с чип за асансьор, измежду които такива с I - бутон или криптирана централа. Самата система не разрешава да бъде използвана, в случай че не притежавате истинския чип. Разбира се, всеки наш артикул идва до клиента със съответните указания за приложимост. Нашите консултанти също са разполагаем, с цел да отговорят на запитванията ви.

Прегледайте препоръчаните системи за асансьори с чип и изберете най-хубавата от тях. Ако се затруднявате с избора, не се колебайте да позвъните на телефона ни за връзка или да изпратите въпроса си на електронната ни поща. Ние ще ви върнем бърз отговор, с цел да ви осведомяваме за всичко, което не е ясно за вас. Координатите ни за връзка вижте в нашата контактна форма.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР