Може би ви е писнало любовната ви връзка или бракът

...
Може би ви е писнало любовната ви връзка или бракът
Коментари Харесай

4 неща, които показват, че не сте готови за сериозна любовна връзка

Може би ви е писнало любовната ви връзка или бракът ви непрекъснато да се разпада заради някакви аргументи. Най-вероятно мечтаете да срещнете вашата сродна душа, пред която можете да бъдете себе си и да не се притеснявате от това по какъв начин ще реагира на странните ви стремежи.

Но знайте, че в случай че продължавате да вършиме някои неверни неща, това е индикатор, че към момента не сте подготвени за същинска връзка.

Сега ще разберете къде може да се крие вашата неточност, когато става дума за любовна връзка:

1. Все още не можете да се опознаете - прочувствено и полово

Проблем, който не всеки може да си признае, само че той е действителен. Психиката и обвързвана със сексуалността. Ако не можете да контролирате вашите страсти, то тогава ще ви бъде доста мъчно да си намерите идеалният сътрудник.

Ако самите вие сте неуравновесени, не очаквайте другият да хареса тези ваши характерности. А когато не се познавате, вие не можете да изградите реалистични упования за другия, а това затормозява щастието ви.

2. Ако сте прекомерно наивни и доверчиви

Вие вярвате в положителното и когато индивидът против вас ви съобщи или се отнесе неприятно, вие се чувствате зле. Това се отразява на душeвността и неведнъж може да изпадате в депресивни положения.

Спрете да се вглеждате в предишното, когато сигурно сте се разочаровали от лъжите на някого. Гледайте по-оптимистично и спрете да вярвате безпрекусловно във всичко. Ако продължите с това лекомислие, то това е симптом, че към момента не сте подготвени да започнете сериозна връзка още веднъж.

3. Когато пренебрегвате половата игра и прибързвате със секса

Не е добре да започнете вашата връзка, като разчитате единствено на секс. Важно е да чувствате и прочувствена обвързаност към новата си половинка. Ако всичко се опира единствено до половото наслаждение, то това ще бъде моментно и скоро вие ще се отдалечите от половинката си. А това ще докара до логически завършек на връзката ви с него.

4. Когато към момента сте подвластни от родителите си

Трябва да бъдете по-самостоятелни и да се откъснете от препоръките и грижите на родителите си. Време е да се изправите сами пред провокациите на живота. Вашата половинка няма да й бъде прелестно да разбере, че вие слушате вашите родители, а не се ръководите от личните си хрумвания и усеща. Изкоренете мнението на хората за мамино или татино детенце. Планирайте нещата дружно със своята възлюбена, а не със своите родители. Това ще укрепи връзката ви, а сътрудникът ви ще го оцени уместно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР