Може би Васил Божков е преценил, че не иска цял

...
Може би Васил Божков е преценил, че не иска цял
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за Васил Божков: Може би е преценил, че не иска да се крие от правосъдието

Може би Васил Божков е решил, че не желае цялостен живот да се крие от правораздаването и е по-добре да се върне в България, счита някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.

" Това е в цялостното държание на прокуратурата в сходни случаи. Трябва обвиненият да бъде демонизиран напълно, с цел да бъде арестуван в следствения арест ", сподели още Емануил Йорданов във връзка разкритията, че предприемачът Васил Божков е имал общо с създателят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин.

Васил Божков се завърна ненадейно в България на 25 август (петък). Той бе арестуван незабавно, откакто кацна на летището в София. В събота стана ясно, че предприемачът ще остане в ареста.

" Със сигурност съветската нишка направи усещане. Преди две години ние знаехме разнообразни неща за Пригожин, в този момент той е като фактор в съветската политика. Това съгласно мен внезапно промени оценката на сходни връзки сред господин Божков и Пригожин. Имайте поради, че не става дума единствено за Пригожин, имаше много забавни фигури от съветската политика ", сподели специалистът по сигурност от Центъра за проучване на демокрацията Тихомир Безлов.

По думите му тук става дума за българското въздействие в българската политика, а това не са тематики, които би трябвало да гледаме в профил.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР