Може би трябва да има още обвиняеми по това дело“,

...
Може би трябва да има още обвиняеми по това дело“,
Коментари Харесай

Apollo отново под лупа заради скандала с разходите

„ Може би би трябвало да има още обвинени по това дело “, зачуди се на глас арбитър Кевин Кастел по време на федерален развой през 2020 година, който наблюдаваше. Имаше обаче единствено един съден човек: Мохамед Али Рашид, някогашен старши сътрудник в Apollo Global Management.

Рашид беше упрекнат, че е нарушил отговорностите си към вложителите във фондове за частни финансови вложения на Apollo при започване на 2010 година, като е таксувал на фондовете стотици хиляди долари непозволени персонални разноски, като да вземем за пример пътешестване до Super Bowl и ергенско празненство на другар.

Но процесът от 2020 година разкри нещо друго, което съдът откри за забавно. Той заключи, че споразуменията за командитно сдружение на Apollo с пенсионни и държавни капиталови групи показват, че такива пътни разноски и разноски за хранене би трябвало да се поемат от Apollo, а не от фондовете и неговите вложители.

Въпреки това, Кастел, въз основа на показаните доказателства, сподели, че вместо това Apollo неправилно и систематично е нач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР