Може би сте попадали на мистериозните снимки в Instagram от

...
Може би сте попадали на мистериозните снимки в Instagram от
Коментари Харесай

Какво събра 17 футболни легенди на едно място

Може би сте попадали на мистериозните фотоси в Instagram от тази седмица, в които виждаме известни футболни звезди като Дейвид Бекъм, Неймар и Лео Меси на общи фотоси, с хаштаг " Otro идва ". Но какво тъкмо значи това и какво вършат всички те дружно?

Наличен на осем езика и съчетавайки обществените медии на 17 футболни звезди, Otro е нещо като цифров почитател клуб, който има за цел да обезпечи нов взор върху живота на хората от елита на футбола.

View this post on Instagram
A post shared by OTRO (@otro) on Dec 3, 2018 at 4:18am PST

Стремейки се да споделя повече персонални детайлности, в сравнение с наличие, обвързвано с достиженията им на терена, това е най-новата концепция за проявление на най-големите звезди на футбола като човешки същества, разграничаваща се от спорта.

View this post on Instagram
A post shared by TFB (@the_football_bib1e) on Nov 30, 2018 at 7:41am PST

Проектът има както уеб страница, по този начин и приложение, предлагащи избор на гратис наличие, както и изключителни документални филми, видеоклипове и благоприятни условия за взаимоотношение с учредителите (известните футболисти) на Otro за абонаментна такса от 3.99 английски лири на месец.

Изключителното видео наличие на Otro ще бъде концентрирано върху персоналния живот на най-хубавите футболни играчи, възпитанието и любопитните истории, както и даването на платформа на самите членове и учредители в лицето на звездите, които да приказват откровено и персонално с почитателите си.

View this post on Instagram
A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Nov 30, 2018 at 2:26am PST

Пълният лист с създателите и членове на Otro за момента включва Лео Меси, Неймар, Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан, Луис Суарес, Хамес Родригес, Иско, Ромелу Лукаку, Жером Боатенг, Пауло Дибила, Габриел Исус, Лийке Мартенс, Бенджамин Менди, Деле Али, Дейвид Луис, Тони Дуган и Ерик Кантона.

Много сегашни и някогашни футболисти ще се причислят към техните редици през идващите седмици и месеци, написа Inews.

View this post on Instagram
A post shared by OTRO (@otro) on Dec 2, 2018 at 7:21pm PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР