Може би сте от тези хора, които започват празнични декорации

...
Може би сте от тези хора, които започват празнични декорации
Коментари Харесай

Важно откритие за хората, които украсяват за Коледа по-рано

Може би сте от тези хора, които стартират празнични украшения през последните няколко дни на декември. Но последните разбори демонстрират, че хората, които стартират с декориране за новогодишни и коледни празници, са по-щастливи и по-щастливи от живота.

" Въпреки че има многочислени аргументи, заради които някои хора съзнателно украсяват домовете си по-рано, това е най-често заради носталгични аргументи, с цел да могат още веднъж да възстановят някои мемоари за предишното. С днешния метод на живот, изпълнен със стрес и тревога, празничните украси ги свързва хората на усеща от детството, топлота и успокоение ", споделя психоаналитикът Стив Мекоун.

" Декорът е отвор за всички тези вълшебни страсти на детското неспокойствие. Така че колкото по-скоро украсите елхата, толкоз по-дълго ще ви отнеме това неспокойствие ", изяснява Мекоун.

Въпреки че всеки има своя лична причина за декориране, къщи, украсени с лампи и разнообразни други празнични украшения, излъчват специфична сила на обич и наслада.

Животът е стресиращ, само че красивите мемоари дават смисъл и го украсяват. Започнете да създавате тези мемоари от по-рано, поучава психоаналитикът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР