Може би сте любимци на съдбата и тя редовно ви

...
Може би сте любимци на съдбата и тя редовно ви
Коментари Харесай

Изберете слънце и разберете дали съдбата е благосклонна към вас!

Може би сте любимци на ориста и тя постоянно ви прави дарове като: непредвидена облага, ненадейно завещание, сполучливо стичане на събитията или щастливо отбягване на заплахите.

Или непрекъснато се занимава с осъществяването на вашите съзнателни и даже подсъзнателни стремежи? Дали шансът ви наподобява на ослепителен безоблачен и ярък ден или се движите на мрачно и вашият път не е осветлен и от един безоблачен лъч?

Искате ли да узнаете? Просто изберете едно слънце.

Слънце 1
Изглежда, че ориста ви е избрала за собствен любим и постоянно ви прави дарове.

Ако срещнете компликации, тогава, като че ли като на магия, се появяват както познати, по този начин и непознати хора, подготвени да ви оказват помощ бързо да преодолеете всички компликации или най-малко да ви посочат вярната посока.

Понякога даже се случва проблемите ви да се вземат решение сами. Днес имате проблем, a на следващия ден към този момент нямате.

Слънце 2
Ако сте избрали това блестящо слънце, вашият шанс е обвързван с творчеството. Ако имате някакъв гений, да вземем за пример лепите тапети доста добре, той несъмнено ще се развие и ще можете да разкривате своя капацитет още веднъж и още веднъж.

Основното нещо е да не пропуснете предоставената ви опция.

Съдбата ви среща с положителни хора. Тези хора ви поддържат и ви оказват помощ във всичко, обичат ви и даже от време на време ви се възхищават.

Често те са източници на мощ, ентусиазъм и триумф за вас във всички инициативи.

Слънце 3
Съдбата ви прави дарове като непредвидени облаги, ненадейно завещание, сполучливо стичане на събитията или щастливо освобождение от рискове.

Вие сте късметлии в фамилния живот, цените мощните фамилни връзки, обичате колегата си, желаете да го извършите в действителност благополучен.

Вие вършиме всичко, тъй че вашата връзка да не се разпадне.

Слънце 4
Съдбата постоянно е на ваша страна. Тя е непрекъснато ангажирана с осъществяването на вашите съзнателни и даже подсъзнателни стремежи.

Всичко постоянно се подрежда във ваша изгода, даже и да не полагате специфични старания.

Вие непрекъснато намирате повече, в сравнение с губите. До вас са хора, които са подготвени да ви дадат, когато имате потребност, обич, приятна компания, материални богатства, забавна и доходна работа.

Слънце 5
От една страна, би трябвало да работите интензивно, само че въпреки това, имате задоволително шанс, тъй като имате такива редки качества като формализъм и предпочитание постоянно да вършиме верните неща.

Именно тези качества ви оказват помощ да постигнете незабравим триумф във всяко начинание и бърз прогрес в кариерата си.

И въпреки всичко, ориста скрито ви оказва помощ постоянно да стоите на повърхността.

Дори в най-лошите обстановки постоянно има някой, който да ви избави, некадърен да устои на вашия сексапил.

Слънце 6
Вие сте надарени с доста гении и това към този момент е огромен триумф.

Благодарение на щастливи случайности, вие постоянно стигате до вярното място в точното време, тъй че имате доста благоприятни условия да реализирате скрития си капацитет.

Това се отнася както за кариерата, по този начин и за любовния живот. Съдбата пази тези, които не се опасяват да поемат опасности, тъй че можем да кажем, че в действителност имате задоволително шанс.

Имате страховит усет за преференциални покупко-продажби. Дори несполучливите на пръв взор покупко-продажби в последна сметка водят до огромни облаги или дивиденти през целия ви живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР