Може би сте качили няколко килограма и всичко се е

...
Може би сте качили няколко килограма и всичко се е
Коментари Харесай

3 начина да се отървете от досадните мазнини по лицето

Може би сте качили няколко кг и всичко се е залепило на лицето ви? Или сте отслабнали, само че непотребните мазнини от лицето не са изчезнали? Какво стои зад огромните бузи и двойната гуша?

Като цяло, когато качваме или смъкваме килограми, ние не усилваме или понижаваме броя на мастните кафези, наречени адипоцити. Вместо това самите кафези се усилват или свиват. Ето за какво някои хора споделят, че постоянно имат проблематична област, без значение от тежестта. Те имат повече мастни кафези в тази област, в сравнение с другите хора.

Нещо повече, други характерности, като вашата костна конструкция и размерите на структурите, които са ситуирани в лицето ви (като слюнчените жлези), могат да създадат лицето да наподобява по-пълно. И до момента в който няма нищо, което да извършите, с цел да измененията генетиката си или да намалите мазнините на място, има някои способи, по които можете да се отървете от тлъстинките по лицето:

1. Борба със задържането на вода

Големите количества алкохол, захар и банкет на сол са свързани с по-пълни лица. Всички те могат да причинят тъканите на тялото ви - в това число и тези на лицето ви - да задържат водата. Намалете потреблението на тези артикули и увеличете приема на вода. Когато сте обезводнени, тялото ви задържа всяка вода, която мине през него.

2. Съобразявайте се с всяка хранителна нетърпимост

Хората с хранителни алергии или нетърпимост като сензитивност към глутен и синдром на раздразнените вътрешности постоянно се оплакват от по-пълни лица. Подуването е постоянно срещан признак, че нещо не е наред с вашия храносмилателен развой. Според Международната фондация за функционални стомашно-чревни болести не е ясно за какво IBS (която визира до 15% от възрастните в САЩ) предизвиква отичане, само че газът в червата наподобява няма нищо общо с това. Посещението при Вашия доктор може да ви помогне да се справите с всички съществени проблеми, които водят до подутина.

3. Хормоните ви се бушуват

Ако лицето ви набъбва по време на " това време от месеца ", може да се възползвате от диалозите с вашия гинеколог за стабилизиране на вашите хормони. Точно преди началото на Вашата менструация, тялото ви изпитва скок в хормона прогестерон, на който можем да благодарим за множеството признаци на Постановление на Министерски съвет, в това число оток на лицето. Ако също имате горещи талази и вашите менструации са нередовни, може да навлизате в перименопауза, което води до менопауза и може да продължи няколко години. Мислите, че това е проблем на по-възрастните дами? Помислете още веднъж. При някои дами перименопаузата стартира още през средата на тридесетте години.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР