Може би сте чували за Buc-ee's, търговецът на дребно в

...
Може би сте чували за Buc-ee's, търговецът на дребно в
Коментари Харесай

Гигантската бензиностанция планира да отвори първото си място в района на Канзас Сити, като предстоят още

Може би сте чували за Buc-ee's, търговецът на дребно в Тексас, прочут с големите си магазини.

По-нова в играта с великански бензиностанции е Wally's, която през последните три години направи първа копка в три доста огромни магазина в Средния запад, всеки от които с повърхност над 30 000 квадратни фута.

Сейнт Луис- основан търговец на дребно преди малко разгласи, че скоро ще отвори четвърти — в Independence.

„ Wally's затвори първото ни място в Independence и е в развой на разискване на други места в метрото на Канзас Сити, “ сподели основният изпълнителен шеф Майкъл Рубенщайн в издание. „ Ако всичко върви по проект, щяхме да сме лопати в земята през лятото на 2024 година “

Обектът на Independence е някогашен Kmart тъкмо до кръстовището на Interstate 70 и Noland Road. На 50 000 квадратни фута това ще бъде най-големият туристически център на Wally до момента. (Най-големият Buc-ee's е 74 000 квадратни фута, ако се чудите.)

Местоположението ще включва 80 бензинови помпи, 20 бензиностанции за електрически транспортни средства, гурме кафе, станция за пуканки, пекарна, бар с говеждо месо и магазин за сандвичи.

„ Все още имаме работа с град Независимост, с цел да почистим някои от провокациите, които съществуват на това място, само че ние сме извънредно признателни за продължаването на града поддръжка и изцяло чакаме, че ще успеем да завършваме всички детайли за разработка “, сподели Рубенщайн.

Wally's, която назовава себе си „ Домът на огромното американско пътешестване “, е учредена през 2020 година от Рубенщайн и братовчед му Чад Уолис, и двамата са израснали в недодялан Мисури. Другите му локации са в Понтиак, Илинойс, и Фентън, Мисури, с друго в развой на създаване в Уайтстаун, Индиана.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР