Може би сте чували историята, че преди двадесет години една

...
Може би сте чували историята, че преди двадесет години една
Коментари Харесай

Като три капки вода: идентички тризначки пораснали и станали истински красавици

Може би сте чували историята, че преди двадесет години една жена от Иран е била уверена през цялата си бременност, че ще има едно дете, а по време на раждането се оказали цели три.

Родителите били шокирани, само че доста щастливи от това събитие, макар че разноските им се утроили. Въпреки всички компликации, девойките били възпитавани в обич и грижи, всяко бебе постоянно е имало толкоз внимание, колкото е изисквало, никой в никакъв случай не е бил лишен от нищо.

 Иран-тризначки

Според локалните обичаи девойките, незабавно след навършване на пълноправие, трябвало да се оженят и да изградят лично семейство. Но сестрите решили да работят малко по-различно и с цел да нямат проблеми в бъдеще, те се преместили да живеят в Лондон. Родителите подкрепили дъщерите си и им помогнали да наемат жилища.

 идентични-тризначки

Елназ, Гоназ и Таназ, по този начин се споделят сестрите, доста желали да се занимават с мода, по тази причина избрали уместно за задачата образователно заведение. След това основали собствен акаунт в обществените мрежи, където да споделят стилната „ визия “ със своите клиенти. Постепенно сестрите набрали известност.

 сестри-Иран

Благодарение на своя блог девойките почнали да бъдат канени на фотосесии и да получават оферти за работа от разнообразни марки.

 ирански-тризначи

Въпреки че може би би трябвало да признаем, че точно тяхната невероятна еднаквост им донесла главната известност, а едвам по-късно и безупречният им усет и жанр.

 сестри-от-Иран

Днес девойките не бързат да се омъжват, запалени са доста по кариерата си и по сегашния си живот, несъмнено им харесва доста.

 ирански-красавици

Да срещнеш тризначкии, изключително пък толкоз красиви, в действителност е огромна необичайност и по тази причина девойките нямат огромна конкуренция за купата зашеметяващи сестри, наподобяващи една на друга като три капки вода.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР