Може би си мислите, че сезоните не влияят на характера.

...
Може би си мислите, че сезоните не влияят на характера.
Коментари Харесай

Децата, родени през декември, са по-умни и обикновено живеят по-дълго! Ето защо:

Може би си мислите, че сезоните не въздействат на характера. Може би не вярвате в астрологията. Но има научни обстоятелства, които не е толкоз елементарно да се отхвърлят.

Декември е идеалното време за раждане на деца по няколко изцяло научни аргументи. Съществуват голям брой проучвания, които демонстрират, че да се родиш през декември е същински шанс и ето за какво:

1. Декемврийските деца живеят по-дълго

Ако желаете вашето дете да получи най-хубав късмет да доближи до 100 години, то го родете през декември. Изследване посочило, че изумителен брой хора, родени рез декември, са доживели до над 100 години.

2. Декемврийските деца имат по-здраво сърце

Изследванията посочили, че хората, родени през септември-декември, имат по-ниско равнище на сърдечно-съдови болести от другите. По всичко проличава, че това е една от аргументи аа живеят толкоз дълго!

3. Декемврийските деца са по-дружелюбни

Според едно изследване, хората, родени през декември, са по-малко капризни и по-малко раздразнителни, от хорат, родили се през другите месеци (особено през юли!).

4. Декемврийските деца са по-умни

Разбира се, декемврийските деца са най-малките в класа. Много родителите се тревожаат, че децата им ще страдат поради това. Но в действителност това е потребно!

Изследванията демонстрират, че за най-малките е по-лесно да запомнят и проучват информация. Трудно е да бъдеш най-малкият в детската градина, само че с времето, когато детето влезе в университета, най-младият ще превъзхожда най-възрастния.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР