Може би си мислите, че двойката, която се жени на

...
Може би си мислите, че двойката, която се жени на
Коментари Харесай

Сладки подаръци, които Хари и Меган раздадоха на гостите на сватбата, за да се уверят, че им е удобно

Може би си мислите, че двойката, която се дами на кралска женитба, ще мисли единствено за себе си - какво да облече, по какъв начин да стилизира своите коса и какво да кажат, когато са до олтара, следени от няколко милиона души по целия свят.

Но принц Хари и Меган Маркъл потвърдиха, че огромният им не е единствено за тях, като направиха необикновено благ жест, с цел да подсигурява, че всичките им посетители са си прекарали също толкоз добре. Бившият сътрудник на Меган от „ Костюми “ Патрик Джей Адамс – нейният брачен партньор на екрана, когато тя играеше Рейчъл Зейн в правната драма – и брачната половинка му Троян Белисарио бяха измежду многото посетители на звезди, които се появиха в замъка Уиндзор преди шест години на 19 май 2018 година.

Троян наруши главното предписание за възбрана на снимане, когато сподели бегла панорама на активността зад кулисите, до момента в който осеяното със звезди заседание се насочи към вечерния банкет. Публикувайки поредност от видеоклипове в своя Instagram, актрисата разкри, че Хари и Меган са подготвили чифт меки чехли з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР